Parkinformatie

 


Archeon

Archeon laat je de geschiedenis van Nederland ervaren en beleven. Vanaf de prehistorie rond 8800 voor Chr., de Romeinse tijd, de Vikingen en de middeleeuwen tot 1350 na Chr. Alle 45 boerderijen, huizen en hutten worden bewoond door onze Archeotolken. Ervaar het dagelijks leven van toen en doe mee met de vele activiteiten.

Adres:
Archeonlaan 1
2408 ZB Alphen aan den Rijn

logo-archeon-illustrator.png

Bestel hier de e-tickets voor Archeon!

Openingstijden
Website: www.archeon.nl
Extra kaarten bijkopen? Klik hier!
Route plannen

Drievliet

In het nieuwe Spraypark, een interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen, is er voor de allerkleinsten o.a. een waterparaplu en een heuse waterpiano, de grotere kinderen kunnen zich prima vermaken met bijv. tuimelemmers en waterkanonnen.
In het CineMagic 5D theater is de spectaculaire animatiefilm The Curse of Skull Rock te zien en te voelen. Maak een vrije val in de familietoren Chute vanaf 13 m hoogte of maak een fietstocht door de lucht in de interactieve Tijdmachine. Stap in de spannende achtbaan Formule X die je na de start binnen twee seconden naar 70 km/u schiet.

Adres:
Laan van 's-Gravenmade 81
2495 BD Den Haag

logo-drievliet.png

Bestel hier de e-tickets voor Drievliet!

Openingstijden
Website: www.drievliet.nl
Extra kaarten bijkopen? Klik hier!
Route plannen


Duinrell

Doe een Duinrell-dag! Of je nou van keihard over de kop houdt, of het liever wat kalmer aan doet, met meer dan veertig attracties en 21 glijbanen voor groot en klein beleef je een Duinrell-dag om nooit te vergeten. Voel de wind in je haren in snelle achtbanen, bewonder samen de vrolijkste shows en bepaal in de vele doe-attracties zélf hoe leuk, snel of spannend ze zijn! Plan alvast waar je heen gaat aan de hand van de plattegrond.

Exclusief toegang tot het Tikibad. Het is tijdelijk niet mogelijk om tegen een bijbetaling het Tikibad te bezoeken.

Adres:
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Duinrell-logo-FC-W.png

Bestel hier de e-tickets voor Duinrell!

Openingstijden
Website: www.duinrell.nl
Extra kaarten bijkopen? Klik hier!
Route plannen

 

Madurodam

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

Adres:
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Madurodam-logo-site

Bestel hier de e-tickets voor Madurodam!

Openingstijden
Website: www.madurodam.nl
Extra kaarten bijkopen? Klik hier!
Route plannen

 

Molenwaard

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. Bij Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

Adres:
Polderweg Oost 5
2973 AN Molenaarsgraaf

molenwaard.png

Bestel hier de e-tickets voor Molenwaard!

Openingstijden
Website: www.avonturenboerderij.nl
Extra kaarten bijkopen? Klik hier!
Route plannen

 

Neeltje Jans

In de nacht van 31 januari 1953, raast een enorme storm over de Noordzee richting Zeeland, waardoor een deel van Nederland werd verwoest. Bij Neeltje Jans duik je in de geschiedenis van deze beruchte ramp en herbeleef je de geschiedenis. In het panorama van de indrukwekkende 3D animatie de Delta Experience, beleeft u de historische achtergrond van het Nederlandse gevecht tegen het water op een innovatieve, toegankelijke en levendige manier. Maar Deltapark Neeltje Jans is veel meer. Neeltje Jans is ook een dag vol plezier en biedt een overvloed aan gezins activiteiten met de wondere wereld van water, zeedieren en prachtige natuur. Dierenliefhebbers zullen de presentaties met zeehonden-en zeeleeuwen waarderen of gebruik maken van de mogelijkheid om te zwemmen met zeeleeuwen. De waaghalzen onder ons kunnen nog een stap verder gaan en met haaien zwemmen. Meer zeedieren zijn te bewonderen in het fantastische aquarium of in de walvis wereld.

Adres:
Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder

logo-neeltje-jans.png

Bestel hier de e-tickets voor Neeltje Jans!

Openingstijden
Website: www.neeltjejans.nl
Extra kaarten bijkopen? Klik hier!
Route plannen

 

Slagharen

Yihaaa! Het voorjaar staat voor de deur, de bloemetjes staan in bloei en je ruikt de frisse geur van de lente. Je krijgt zin om er samen met je vrienden of familie op uit te trekken en op avontuur te gaan. Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het andere. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt.
Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment of kom je in het American Circus Theater de spectaculaire NIEUWE-show bewonderen.

Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in Slagharen! Het avontuur gaat de volgende dag dan gewoon weer door.

Exclusief Aqua Mexicana en Black Hill Ranger Path.

Adres:
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

logo_slagharen.png

Bestel hier de e-tickets voor Slagharen!

Openingstijden
Website: www.slagharen.com
Extra kaarten bijkopen? Klik hier!
Route plannen